Embercsempész segítette útjukat

A mosonmagyaróvári határrendészek fogták el a tiltott határátlépőket.

A Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság Határrendészeti Osztályának beosztottjai az osztrák rendőrökkel közösen 2015. március 1-jén 8 óra 40 perckor az M1-es autópálya, Ausztria felé vezető oldal, 172-es kilométer szelvényében ellenőriztek egy német hatósági jelzésű személygépkocsit.

A járművet egy szerb férfi vezette. Az autóban utasként négy szír és egy iraki állampolgár tartózkodott. A külföldiek magyarországi jogszerű tartózkodásukat nem tudták igazolni és a tovább utazáshoz szükséges feltételekkel sem rendelkeztek. A járőrök a csempészt és a migránsokat a Megyei Rendőr-főkapitányságra előállították.

A tiltott határátlépők elmondták, hogy az éjszakai órákban gyalogosan jutottak át a „zöldhatáron” és magyar területen szálltak be a szerb férfi autójába, aki 300 eurót kért a Bécsbe tartó fuvarért.
A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság a 48 éves szerb állampolgárságú férfi ellen embercsempészés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

Eseménynaptár

Légszennyezettségi adatok

2018.08.22. 03:00
aktuális érték* (μg/m3) határérték % -ban
CO 590 5
NO2 9 9
NOx 10 5
O3 65 36
NO 1 -
Szélirány K
Légszeny-nyezettségi index Kiváló
Megfelelő
Szennyezett
Erősen szennyezett
* Utolsó 1 óra csúszóátlaga.

Gönyű kincsei

Kedves Látogató!

A zászlókra klikkelve 3 nyelven is megtekintheti Gönyű Község Önkormányzatának megbízásából készült "Gönyű kincsei" című kiadványunkat, ami szűkebb környezetünk nevezetességeit hivatott népszerűsíteni.

     

Erre a linkre klikkelve pedig megtekintheti a kapcsolódó videót

Együtt Európáért Alapítvány

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!