Embercsempész segítette útjukat

Az érdi férfi 23 szír állampolgár jogellenes külföldre szállításához nyújtott segítséget.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Autópálya Alosztályának járőrei 2015. augusztus 17-én 18 óra 20 perckor az M1-es autópálya 146-os kilométerszelvényében ellenőriztek egy magyar forgalmi rendszámú Peugeot típusú gépkocsit. Az autót G. István érdi lakos vezette, 23 szír utasa a schengeni tagállamokba történő beutazáshoz és tartózkodáshoz szükséges okmányokkal, valamint a továbbutazás feltételeivel nem rendelkezett.

A járőrök a migránsokat tiltott határátlépés szabálysértés kísérlete miatt, a sofőrt embercsempészés bűntett gyanúja miatt a megyei rendőr-főkapitányságra előállították. Az idegenrendészeti eljárásban meghallgatott külföldiek elmondták, Budapesten szálltak be a férfi gépkocsijába, hogy segítségével Németországba utazzanak.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Határrendészeti Osztálya az 50 éves gépkocsivezető ellen embercsempészés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

Eseménynaptár

Légszennyezettségi adatok

2018.06.24. 20:00
aktuális érték* (μg/m3) határérték % -ban
CO 440 4
NO2 9 8
NOx 14 6
O3 67 37
NO 3 -
Szélirány ÉNY
Légszeny-nyezettségi index Kiváló
Megfelelő
Szennyezett
Erősen szennyezett
* Utolsó 1 óra csúszóátlaga.

Gönyű kincsei

Kedves Látogató!

A zászlókra klikkelve 3 nyelven is megtekintheti Gönyű Község Önkormányzatának megbízásából készült "Gönyű kincsei" című kiadványunkat, ami szűkebb környezetünk nevezetességeit hivatott népszerűsíteni.

     

Erre a linkre klikkelve pedig megtekintheti a kapcsolódó videót

Együtt Európáért Alapítvány

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!