Embercsempészeket állítottak elő

Migránsokat akartak átszállítani a határon, de elfogták őket a rendőrök.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság járőrei 2014. szeptember 1-jén 21 óra 30 perckor az M1-es autópályán három német forgalmi rendszámú személygépkocsit állítottak meg közúti ellenőrzés céljából. Az első gépkocsit egy 28 éves bolgár férfi vezette, akivel 4 felnőtt, 2 fiatalkorú és 6 gyermekkorú koszovói állampolgár utazott. A második személygépkocsiban az 51 éves és 28 éves bolgár állampolgár 2 felnőtt és 2 gyermekkorú koszovóit szállított. A harmadik személygépkocsit az egyedül közlekedő 62 éves szlovén férfi vezette. A koszovói utasok az egyenruhásoknak továbbutazásukhoz szükséges és jogszerű magyarországi tartózkodásukat igazoló okmányokat nem tudtak átadni.

A bolgár és a szlovén férfiak igazoltatását követően a járőrök megállapították, hogy a három gépkocsival együtt indultak el Budapestről és a koszovóiakat Ausztriába akarták jogellenesen átszállítani.

A rendőrök a három bolgár és a szlovén férfit embercsempészés bűntett elkövetésének megalapozott gyanújával, a 16 koszovói állampolgárt tiltott határátlépés szabálysértés kísérlete miatt előállították a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányságra.

Hasznos információk

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!