Embercsempészeket fogtak el az M1-es autópályán

Három orosz férfi összesen 4 határsértő jogellenes külföldre szállításához nyújtott segítséget.

Az M1-es autópályán szolgálatot teljesítő járőrök a Készenléti Rendőrség munkatársaival közösen 2016. június 21-én 19 óra 40 perc körüli időben megállítottak ellenőrzésre egy Peugeot 307 típusú személygépkocsit Börcs térségében. Az autót K. V. K. 40 éves orosz állampolgár vezette. Négy szír utasa a schengeni tagállamokba történő beutazáshoz és tartózkodáshoz szükséges okmányokkal, valamint a továbbutazás feltételeivel nem rendelkezett.

A járőrök ugyanekkor ellenőriztek egy Mazda 323 típusú személygépkocsit is, ugyanezen a helyszínen. Az autót T. R. 41 éves orosz állampolgár vezette, a járműben utasként foglalt helyet M. M. 25 éves szintén orosz állampolgár. Az intézkedők megállapították, hogy a két férfi az embercsempészéshez nyújtott segítséget K. V. K orosz állampolgárnak.

A rendőrök a migránsokat tiltott határátlépés szabálysértés kísérlete miatt, a három orosz állampolgárságú személyt embercsempészés bűntett gyanúja miatt a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Határrendészeti Osztályára előállították, ahol a gyanúsítottakat kihallgatták, majd őrizetbe vették.

Eseménynaptár

Légszennyezettségi adatok

2018.06.24. 20:00
aktuális érték* (μg/m3) határérték % -ban
CO 440 4
NO2 9 8
NOx 14 6
O3 67 37
NO 3 -
Szélirány ÉNY
Légszeny-nyezettségi index Kiváló
Megfelelő
Szennyezett
Erősen szennyezett
* Utolsó 1 óra csúszóátlaga.

Gönyű kincsei

Kedves Látogató!

A zászlókra klikkelve 3 nyelven is megtekintheti Gönyű Község Önkormányzatának megbízásából készült "Gönyű kincsei" című kiadványunkat, ami szűkebb környezetünk nevezetességeit hivatott népszerűsíteni.

     

Erre a linkre klikkelve pedig megtekintheti a kapcsolódó videót

Együtt Európáért Alapítvány

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!