Engedély nélkül távoztak

A soproni rendőrök egy csellengőt, a győri járőrök egy intézeti gondozottat ellenőriztek.


A soproni járőrök 2015. július 8-án 16 óra 15 perckor a helyi vasútállomáson igazoltattak egy 15 éves nyíradonyi lakost. A rendőrök megállapították, hogy lány ellen a Hajdúböszörményi Rendőrkapitányság eltűnés miatt körözést rendelt el. Az intézkedők a fiatalkorút a rendőrkapitányságra előállították, majd a soproni gyermekotthon nevelőjének sérülésmentesen átadták.

A Győri Rendőrkapitányság beosztottjai 2015. július 8-án 22 óra 20 perckor Győr-Szabadhegy városrészben ellenőriztek egy 25 éves férfit. A fiatalember zavartan, összefüggéstelenül felelt a járőrök kérdéseire. A rendőrök megállapították, hogy az intézkedés alá vont egy Győr környéki mentálhigiénes központ lakója és onnan engedély nélkül távozott. A járőrök a férfit a szolgálati járműbe ültették, majd az otthonba szállították és az ápolóknak sérülésmentesen átadták.

Eseménynaptár

Légszennyezettségi adatok

2018.05.25. 22:00
aktuális érték* (μg/m3) határérték % -ban
CO 655 6
NO2 13 12
NOx 14 7
O3 20 10
NO 1 -
Szélirány NY
Légszeny-nyezettségi index Kiváló
Megfelelő
Szennyezett
Erősen szennyezett
* Utolsó 1 óra csúszóátlaga.

Gönyű kincsei

Kedves Látogató!

A zászlókra klikkelve 3 nyelven is megtekintheti Gönyű Község Önkormányzatának megbízásából készült "Gönyű kincsei" című kiadványunkat, ami szűkebb környezetünk nevezetességeit hivatott népszerűsíteni.

     

Erre a linkre klikkelve pedig megtekintheti a kapcsolódó videót

Együtt Európáért Alapítvány

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!