Értekezlet a hatékony együttműködésért

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság, a Katasztrófavédelem és az Országos Mentőszolgálat helyi képviselői találkoztak Győrben.

            

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság rendészeti rendőrfőkapitány-helyettesének meghívására, a megyei rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központ vezetője, a Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság és az Országos Mentőszolgálat helyi képviselője tartottak megbeszélést 2017. november 22-én délelőtt. Az esemény apropója az volt, hogy 2017. szeptember 21-től az Országos Mentőszolgálat is bekapcsolódott a 112-es segélyhívó rendszerbe, így a résztvevők az eddig eltelt időszak alatt történtek tapasztalatait osztották meg egymással. A szervezetek képviselő megállapodtak abban, hogy a hatékonyabb munkavégzés miatt a jövőben rendszeres megbeszéléseket tartanak, valamint kezdeményezik régiós szintű találkozó megszervezését a hathatós együttműködés érdekében.  

1

Eseménynaptár

Légszennyezettségi adatok

2018.07.19. 11:00
aktuális érték* (μg/m3) határérték % -ban
CO 616 6
NO2 10 9
NOx 14 7
O3 92 51
NO 3 -
Szélirány É
Légszeny-nyezettségi index Kiváló
Megfelelő
Szennyezett
Erősen szennyezett
* Utolsó 1 óra csúszóátlaga.

Gönyű kincsei

Kedves Látogató!

A zászlókra klikkelve 3 nyelven is megtekintheti Gönyű Község Önkormányzatának megbízásából készült "Gönyű kincsei" című kiadványunkat, ami szűkebb környezetünk nevezetességeit hivatott népszerűsíteni.

     

Erre a linkre klikkelve pedig megtekintheti a kapcsolódó videót

Együtt Európáért Alapítvány

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!