Évet értékelt a győri rendőrkapitány

A Győri Rendőrkapitányság állománya az elmúlt év célkitűzéseit végrehajtotta.

A Győri Rendőrkapitányság 2014. évben végzett munkáját értékelte 2015. március 5-én Horváth Csaba r. ezredes, kapitányságvezető. Az elmúlt évet összegző állománygyűlés elöljárója Csizmadia Gábor r. dandártábornok,megyei rendőr-főkapitány volt, aki a tavalyi év értékelésén túl meghatározta az idei év feladatait is.

Az ünnepi rendezvényt a rendőri állomány és a meghívott vendégek, társszervek képviselői mellett, megtisztelte jelenlétével Borsi Róbert, Győr Megyei Jogú Város Önkormányzatának Közigazgatási és Közrendvédelmi Bizottságának elnöke is. Képviselő úr a város vezetése és polgárok nevében megköszönte a rendőrség munkáját, egyben hangsúlyozta az együttműködés fontosságát és az állampolgárok megbecsülését.

Az elmúlt év célkitűzéseit a kapitányság rendőri állománya végrehajtotta.
A Győri Rendőrkapitányság illetékességi területén ismertté vált bűncselekmények száma csökkent. A közterületen elkövetett jogsértések aránya 27 százalékkal visszaesett, a bűncselekmény elkövetésén tetten ért elfogások száma emelkedett.

Kiemelten kezelték a gyermek és az idősek balesetmegelőzési propagandáját és 2013 évhez képest 2014 évben több mint duplájára nőtt az előadásainkon résztvevők száma.
A Győri Rendőrkapitányság a közterületek rendjének biztosítását és a közbiztonság fenntartását kiemelten kezelte.

A közlekedési helyzet javult, mérséklődött a sérüléses balesetek száma.
A kapitányság beosztottjainak mélységi migrációs ellenőrzése a főbb bevezető útvonalakra valamint a Győr-Hegyeshalom vasútvonalra terjed ki. 2014-ben a győri rendőrök a 2013-as adatok szerint nyolcszor több illegálisan az országba tartozkodó külföldit fogtak el.

Győr Megyei Jogú Város Önkormányzatától kapott jelentős anyagi támogatást a kapitányság a reagáló szolgálat erősítésére, a közterületi rendőri létszám fokozására és technikai fejlesztésekre fordította.

Eseménynaptár

Légszennyezettségi adatok

2018.08.22. 03:00
aktuális érték* (μg/m3) határérték % -ban
CO 590 5
NO2 9 9
NOx 10 5
O3 65 36
NO 1 -
Szélirány K
Légszeny-nyezettségi index Kiváló
Megfelelő
Szennyezett
Erősen szennyezett
* Utolsó 1 óra csúszóátlaga.

Gönyű kincsei

Kedves Látogató!

A zászlókra klikkelve 3 nyelven is megtekintheti Gönyű Község Önkormányzatának megbízásából készült "Gönyű kincsei" című kiadványunkat, ami szűkebb környezetünk nevezetességeit hivatott népszerűsíteni.

     

Erre a linkre klikkelve pedig megtekintheti a kapcsolódó videót

Együtt Európáért Alapítvány

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!