Felhívás

Figyelem!

2012 nyarán Ismét megjelentek a faluban olyan illegálisan, számlaadás nélkül dolgozó bádogosok, akik esőcsatornák felrakását vállalják irreálisan magas áron.

Legutóbb a Kossuth L. utcában egy idős néninél vállaltak munkát (két férfi és egy gyermek volt velük) először 400.000.-Ft-ot kértek, majd mikor közölte a néni, hogy nincs ennyi pénze, 280.000.-Ft-ban egyeztek meg. Ennek fejében csupán a ház elülső oldalára szerelték fel az esőcsatornát. Sajnos az ilyen emberek kihasználják – elsősorban az idősek - tájékozatlanságát, jóhiszeműségét.

Felhívjuk a lakosság figyelmét – különösen az idősebb emberekét – hogy első szóra ne egyezzenek bele ilyen kiemelkedően magas áron végzett munkába. Ragaszkodjanak a számlaadáshoz, vagy érvényes személyes iratok bemutatásához  és a pénz átadásáról tanúk előtt készüljön átvételi elismervény. Érdeklődjenek utána, hogy az általuk kért munkát milyen reális áron lehet elvégezni.

Eseménynaptár

Légszennyezettségi adatok

2018.06.24. 12:00
aktuális érték* (μg/m3) határérték % -ban
CO 471 4
NO2 11 10
NOx 18 8
O3 61 34
NO 5 -
Szélirány ÉNY
Légszeny-nyezettségi index Kiváló
Megfelelő
Szennyezett
Erősen szennyezett
* Utolsó 1 óra csúszóátlaga.

Gönyű kincsei

Kedves Látogató!

A zászlókra klikkelve 3 nyelven is megtekintheti Gönyű Község Önkormányzatának megbízásából készült "Gönyű kincsei" című kiadványunkat, ami szűkebb környezetünk nevezetességeit hivatott népszerűsíteni.

     

Erre a linkre klikkelve pedig megtekintheti a kapcsolódó videót

Együtt Európáért Alapítvány

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!