Felhívás, ügyintézéssel kapcsolatos információ

Tisztelt Ügyfeleink!


FelhívásA koronavírus napi esetszámának folyamatos növekedése fokozott óvatosságra int bennünket ügyfeleink és kollégáink biztonsága érdekében. A járvány a veszélyhelyzet megszüntetésével nem ért véget, hiszen azzal egyidejűleg a kormányzat járványügyi készültséget vezetett be az ország teljes területére. Ugyan a személyes ügyfélfogadás korlátozását egyelőre nem tervezzük, azonban arra kérjük ügyfeleinket, hogy ha tehetik, inkább válasszák az elektronikus ügyintézés lehetőségét!

A szájat és orrot teljesen eltakaró maszk viselése hivatalunkban továbbra is kötelező, a romló egészségügyi helyzetre való tekintettel ezt szigorúan meg is fogjuk követelni, az épületbe ügyintézés céljából enélkül belépni nem szabad.

Kérem, hogy egymás egészségének megóvása érdekében a kapcsolattartás terén a tavasszal sajnos már megszokott szabályokhoz hasonlóan járjanak el, tartsák be a kötelező maszkviselés szabályait az üzletekben és a tömegközlekedési eszközökön, végezzenek rendszeres fertőtlenítést, kézmosást, továbbá fokozottan ügyeljenek az időskorúakra!

Kérdés esetén a 20/259-6737 telefonszámon vagy a jegyzo###kukac###gonyu.hu e-mail címen kérhető további tájékoztatás.

Gönyű, 2020. szeptember 2.

dr. Szigethy Balázs
jegyző

Hasznos információk

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!