Felhívások

Anyagi káros és halálos kimenetelű balesetek szemtanúit jelentkezését várják

Ismeretlen személy, ismeretlen hatósági jelzésű és típusú gépjárművel közlekedett 2019. augusztus 7-én 13 óra 30 perc és 15 óra között Töltéstaván, a Béke utca felől, a 81-es számú főút irányába. Haladása során - tisztázatlan okból - nekiütközött a Petőfi utcában az úttest mellett párhuzamosan, szabályosan parkoló Toyota típusú személygépkocsinak, majd a helyszínről adatainak hátrahagyása nélkül elhajtott.

 

Ismeretlen személy, kerékpárral közlekedett 2019. augusztus 20-án 19 óra 15 perc körül Győrben, a Szövetség utcában, a Gömör utca felé. Haladása során a 14-es számú főút kereszteződésénél - a forgalomirányító fényjelző készülék tilos jelzése ellenére - a főúton a Budai út felé haladó személygépkocsi elé gurult és nekiütközött. A kerékpáros az ütközést követően kerékpárjára visszaült, majd a helyszínről adatainak hátrahagyása nélkül elhajtott.

 

Ismeretlen személy, ismeretlen hatósági jelzésű és típusú gépjárművel - feltehetőleg tolatás során - 2019. augusztus 25-én a délelőtti órákban, nekiütközött Győrben, a Tarcsay Vilmos utca 30 szám előtt szabályosan parkoló személygépkocsinak, majd a helyszínről adatainak hátrahagyása nélkül elhajtott.

 

Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt a 82-es számú főút 66. kilométerszelvényében, 2019. augusztus 15-én 18 óra 15 perckor. A rendelkezésre álló adatok szerint, egy 29 éves szekszárdi férfi közlekedett motorkerékpárral Győr felől, Nyúl irányába. Egy erősen jobbra ívelő kanyarban elvesztette irányítását járműve felett, majd a menetiránya szerinti bal oldalra átsodródva és az út menti árkon áthajtva, egy fának ütközött. A motoros a baleset következtében olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

 

Kérjük mindazon szemtanúk jelentkezését, akik a fenti közúti közlekedési baleseteket látták, vagy arra vonatkozóan bármilyen információval tudnak szolgálni.

 

A felhívások kapcsán bejelentést tehetnek személyesen a Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán a Győrben, a Zrínyi út 54. szám alatt vagy az 520-092 telefonszámon, illetve 520-094-es telefonszámon.

 

Hasznos információk

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!