Fémet loptak egy tanyáról

A mosonmagyaróvári rendőrök egy helyi férfit és egy nőt fogtak el, akik fémeket loptak Mosonudvaron egy tanyáról.

A nyomozás adatai szerint 2017. január 14-én 12 óra 50 perckor bejelentés érkezett egy mosonudvari Kft. telephelyéről, hogy onnan ismeretlen személyek ellopták az eladásra összekészített fémet. A helyszínre kiérkező rendőröknek egy ott dolgozó elmondta, hogy Mosonmagyaróváron, a Báger tó mögötti földes úton látott egy férfit, aki lovas kocsival közlekedett, amin nagy mennyiségű fémhulladék volt. A bejelentő azt is elmondta, hogy a látott fémdarabok nagyon hasonlítottak arra, amiket a Kft. tanyáján ők korábban összeraktak. A rendőrök 2017. február 15-én adatgyűjtést követően beazonosították, elfogták és a rendőrkapitányságra előállították a lovas kocsit hajtó L. Miklós 35 éves, valamint bűntársát R. Klaudia 24 éves mosonmagyaróvári lakosokat. A rendőrök a házkutatás alkalmával lefoglalták azt a lovas kocsit, amivel a tettesek a bűncselekményt elkövették.

A rendőrkapitányságon a 35 éves férfit és a 24 éves nőt lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A gyanúsítottak elismerték a bűncselekmény elkövetését és elmondták, hogy a fémet az egyik fémhulladékokat értékesítő telephelyen adták le.

Eseménynaptár

Légszennyezettségi adatok

2018.08.22. 03:00
aktuális érték* (μg/m3) határérték % -ban
CO 590 5
NO2 9 9
NOx 10 5
O3 65 36
NO 1 -
Szélirány K
Légszeny-nyezettségi index Kiváló
Megfelelő
Szennyezett
Erősen szennyezett
* Utolsó 1 óra csúszóátlaga.

Gönyű kincsei

Kedves Látogató!

A zászlókra klikkelve 3 nyelven is megtekintheti Gönyű Község Önkormányzatának megbízásából készült "Gönyű kincsei" című kiadványunkat, ami szűkebb környezetünk nevezetességeit hivatott népszerűsíteni.

     

Erre a linkre klikkelve pedig megtekintheti a kapcsolódó videót

Együtt Európáért Alapítvány

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!