Figyelmetlen sávváltás

Szemtanúk jelentkezését várja a rendőrség

2021.09.30-án 15 óra 20 perckor egy gépkocsivezető VW Bora típusú autójával közlekedett Győrben, a Fehérvári úton, az Árkádnál lévő körgeometriai körforgalom legszélső sávjában, a Nagymegyeri út irányába. Feltételezhetően vele azonos irányból, a mellette lévő forgalmi sávban közlekedett egy ismeretlen személy, ismeretlen forgalmi rendszámú fekete színű személygépkocsival. A körforgalomban a Fehérvári út és Budai út kereszteződésénél az ismeretlen járművezető szabálytalan módon váltott sávot jobbra, továbbá nem vette figyelembe a már ott közlekedő VW személygépkocsit. A sávváltás során az ismeretlen autós érintőlegesen összeütközött a Volkswagennel.

A baleset során személyi sérülés nem történt (személyi sérülés veszélye nem állt fenn), azonban mindkét gépjármű rongálódott. A baleset után az okozó adatai hátrahagyása nélkül elhajtott a Budai út irányába.

A baleset körülményeinek tisztázása érdekében, szemtanúk jelentkezését várja a Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya, Győr Zrínyi út 54. szám alatt vagy az 520-092 illetve a 520-094-es telefonszámon.

Hasznos információk

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!