Figyelmetlenség és gyorshajtás Győr útjain

Két balesetben négy súlyos sérült.

Két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt 2020. február 19-én Győrben, az ok a figyelmetlenség és a nem megfelelő sebesség megválasztása volt.

Egy Suzuki típusú személyautó sofőrje 10 óra 7 perckor a Bán Aladár utcában tolatás közben feltehetően nem a megfelelő körültekintéssel járt el, és elütött egy idős nőt, aki az úttesten haladt át. A 72 éves gyalogos az ütközéstől az autó alá került, súlyos sérüléseket szenvedett, őt a mentőszolgálat munkatársai a kórházba szállították.

Győr külterületén, a Hűtőház utcában közlekedett egy Volkswagen típusú személygépkocsi 13 óra 10 perckor. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a sofőr nem az út vonalvezetésének megfelelően választotta meg sebességét, és egy kanyarban elvesztette uralmát az autója irányítása felett. Áttért a szemközti forgalmi sávba, és összeütközött egy szemből szabályosan érkező Audival.

A Volkswagen 20 éves vezetője és utasa, valamint a vétlen sofőr – egy 69 éves nő – súlyosan megsérült a balesetben, a mentők mindhármukat a kórházba vitték.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a közlekedésben résztvevők figyelmét arra, hogy a közlekedési szabályok betartásával, valamint odafigyeléssel és türelemmel megelőzhetőek a balesetek!

 

Hasznos információk

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!