Fizetés nélkül akartak távozni

A győri rendőrök egy fiatalkorút és egy nőt állítottak elő lopás gyanújával az elmúlt 48 órában.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletére 2014. november 2-án 14 óra 15 perckor bolti lopásról tettek bejelentést az egyik győri élelmiszerüzletből.

A kiérkező rendőrök igazoltattak egy 17 éves győri fiatalembert, aki az egyenruhásoknak a helyszínen elismerte, hogy az üzletből élelmiszereket akart eltulajdonítani, de a biztonsági őr tetten érte. A fiatalkorú adatainak ellenőrzését követően a rendőrök megállapították, hogy a Soproni Rendőrkapitányság eltűnése miatt körözését rendelte el. A fiút a Győri Rendőrkapitányságra előállították.

Lopás vétség elkövetésnek gyanújával állították elő B. Klaudia győri lakost 2014. november 3-án 14 órakor az egyik győri bevásárlóközpontból a rendőrök. A 25 éves nő az elektronikus áruvédelmi eszköz eltávolításával ruházati cikkeket akart eltulajdonítani, de a biztonsági szolgálat tettenérte és visszatartotta a rendőrök kiérkezéséig.

Eseménynaptár

Légszennyezettségi adatok

2018.08.19. 05:00
aktuális érték* (μg/m3) határérték % -ban
CO 557 5
NO2 10 10
NOx 11 5
O3 29 16
NO 1 -
Szélirány D
Légszeny-nyezettségi index Kiváló
Megfelelő
Szennyezett
Erősen szennyezett
* Utolsó 1 óra csúszóátlaga.

Gönyű kincsei

Kedves Látogató!

A zászlókra klikkelve 3 nyelven is megtekintheti Gönyű Község Önkormányzatának megbízásából készült "Gönyű kincsei" című kiadványunkat, ami szűkebb környezetünk nevezetességeit hivatott népszerűsíteni.

     

Erre a linkre klikkelve pedig megtekintheti a kapcsolódó videót

Együtt Európáért Alapítvány

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!