Fojtogatta élettársát

A családon belüli erőszakról az asszony fia értesítette a csornai rendőröket.

A rendőrség ügyeletét 2014. szeptember 28-án éjjel az egyik családtag értesítette, hogy csornai lakásukon veszekedés alakult ki és édesanyját élettársa fojtogatja. A helyszínre érkező rendőröknek az asszony elmondta, ittas állapotban lévő élettársa előzmény nélkül szidalmazni kezdte és nyakát megragadva fojtogatta. A családfő italozó életmódja és kötekedése miatt rendszeresek a viták és agresszív viselkedésével félelemben tartja családtagjait.

A sértett segélykiáltására a másik szobában tartózkodó 21 éves fia hívta ki az egyenruhásokat. A férfi tagadta, hogy élettársa nyakán és kezén látható horzsolásos sérüléseket ő okozta. A történtek idején a két gyermekkorú kislány a házban aludt. A bántalmazó magatartásával közvetlenül veszélyeztette a családtagok testi és lelki épségét, ezért a Csornai Rendőrkapitányság a 43 éves férfi ideiglenes megelőző távoltartásáról határozott.

Eseménynaptár

Légszennyezettségi adatok

2018.06.24. 12:00
aktuális érték* (μg/m3) határérték % -ban
CO 471 4
NO2 11 10
NOx 18 8
O3 61 34
NO 5 -
Szélirány ÉNY
Légszeny-nyezettségi index Kiváló
Megfelelő
Szennyezett
Erősen szennyezett
* Utolsó 1 óra csúszóátlaga.

Gönyű kincsei

Kedves Látogató!

A zászlókra klikkelve 3 nyelven is megtekintheti Gönyű Község Önkormányzatának megbízásából készült "Gönyű kincsei" című kiadványunkat, ami szűkebb környezetünk nevezetességeit hivatott népszerűsíteni.

     

Erre a linkre klikkelve pedig megtekintheti a kapcsolódó videót

Együtt Európáért Alapítvány

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!