Friss hírek a települési hulladékgyűjtésről

Tisztelt Gönyűi Lakosok!

Ismét egy kiváló hírrel jelentkezünk, a Győr Nagytérségi Hulladékgazdálkodási Önkormányzati Társulás friss tájékoztatása alapján erőfeszítéseink több szempontból is célba értek!

A legfontosabb, hogy a házhoz menő szelektív hulladékgyűjtési rendszernek a tervek szerint októbertől Gönyű is tagja lesz, így a 112 települést tömörítő társulás 10 tagtelepülésén kezdődhet meg ez az újfajta, és reményeink szerint mindenki számára kielégítőbb szolgáltatás. Az önkormányzat tevékeny közreműködésével tehát rövidesen megkezdődhet a gyűjtőszigetek felszámolásáról szóló egyeztetés. A részletekről később adok tájékoztatást, azonban felkértem a jegyzőt, hogy addig is szerezze be a szükséges információkat, és készítse elő a hulladékelhelyezéssel kapcsolatos rendelet módosítását.

Igazán lényeges hír számunkra még, hogy a hulladékudvarokban ezentúl az önkormányzat szelektív hulladékát is fogadják, így sok esetben megspórolható a konténerek rendelése.

Lényeges az is, hogy megkezdődik a hulladékudvarok műszaki állapotának felmérése, azok felújítása és új konténerek beszerzése is.

Bízom benne, hogy a sokszor mindannyiunk kedélyét borzoló hulladékhelyzet az önkormányzat erőfeszítéseinek köszönhetően rövidesen egy újabb örömteli helyzetet eredményez.

 

Major Gábor
polgármester

Hasznos információk

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!