Frontális ütközés a 14-es számú főúton

Nem az útviszonyoknak megfelelően közlekedett.

Személyi sérüléses baleset történt 2014. november 4-én 22 óra 20 perc körüli időben a 14-es számú főút 7-es kilométer szelvényében.

A rendelkezésre álló adatok alapján egy győri férfi Ford típusú személygépkocsijával közlekedett Vámosszabadi külterületén, a Galántai úton. Haladásakor egy erősen jobbra ívelő útkanyarulathoz érve járműve sebességét nem az út vonalvezetésének megfelelően választotta meg és gépkocsijával átsodródott a menetiránya szerinti bal oldali forgalmi sávba, ahol egy szabályosan közlekedő szlovák hatósági jelzésű Renault típusú gépjárműnek ütközött.

A balesetben a külföldi gépjárművezető súlyos sérüléseket szenvedett, őt a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították.

A Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a balesetet okozó, 36 éves győri lakos ellen közúti baleset okozása vétség elkövetésének gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

http://www.police.hu/hirek-es-informaciok/legfrissebb-hireink/kozlekedesrendeszet/frontalis-utkozes-a-14-es-szamu-fouton

Hasznos információk

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!