Frontális ütközés a 14-es számú főúton

Nem az útviszonyoknak megfelelően közlekedett.

Személyi sérüléses baleset történt 2014. november 4-én 22 óra 20 perc körüli időben a 14-es számú főút 7-es kilométer szelvényében.

A rendelkezésre álló adatok alapján egy győri férfi Ford típusú személygépkocsijával közlekedett Vámosszabadi külterületén, a Galántai úton. Haladásakor egy erősen jobbra ívelő útkanyarulathoz érve járműve sebességét nem az út vonalvezetésének megfelelően választotta meg és gépkocsijával átsodródott a menetiránya szerinti bal oldali forgalmi sávba, ahol egy szabályosan közlekedő szlovák hatósági jelzésű Renault típusú gépjárműnek ütközött.

A balesetben a külföldi gépjárművezető súlyos sérüléseket szenvedett, őt a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították.

A Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a balesetet okozó, 36 éves győri lakos ellen közúti baleset okozása vétség elkövetésének gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

http://www.police.hu/hirek-es-informaciok/legfrissebb-hireink/kozlekedesrendeszet/frontalis-utkozes-a-14-es-szamu-fouton

Eseménynaptár

Légszennyezettségi adatok

2018.08.22. 03:00
aktuális érték* (μg/m3) határérték % -ban
CO 590 5
NO2 9 9
NOx 10 5
O3 65 36
NO 1 -
Szélirány K
Légszeny-nyezettségi index Kiváló
Megfelelő
Szennyezett
Erősen szennyezett
* Utolsó 1 óra csúszóátlaga.

Gönyű kincsei

Kedves Látogató!

A zászlókra klikkelve 3 nyelven is megtekintheti Gönyű Község Önkormányzatának megbízásából készült "Gönyű kincsei" című kiadványunkat, ami szűkebb környezetünk nevezetességeit hivatott népszerűsíteni.

     

Erre a linkre klikkelve pedig megtekintheti a kapcsolódó videót

Együtt Európáért Alapítvány

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!