Fundamenta tájékoztató

Tisztelt Gönyűiek!

A Fundamenta Zrt. levélben kereste meg a szerződőket az elmúlt hetekben. A boríték tartalmaz egy nyilatkozatot, melyben az ügyfélnek járó maradványösszeg felhasználásáról kell nyilatkozni. A kitöltéshez segítséget jelent, ha az ügyfél tudja, hogy a szerződése szabadon felhasználható-e. A Társulat erre vonatkozó információt kért a Fundamentától, ami most érkezett meg. Az alább letölthető táblázatból szerződésszám alapján ellenőrizhető a szerződés szabad felhasználhatósága.:

Táblázat letöltése Excel-formátumban Táblázat letöltése PDF-formátumban

A táblázatok megtekintéséhez Microsoft Excel, illetve PDF-kompatibilis szoftver/böngésző (p.: Mozilla Firefox, Google Chrome...) szükséges. A megtekintéshez ingyenesen letölthető és telepíthető segédprogramok is elérhetők:

https://www.microsoft.com/hu-hu/download/details.aspx?id=10

https://get.adobe.com/hu/reader/otherversions/

Ahol 2009.06.30. előtti az aláírás dátuma és a kiutalás hónapjában eléri a szerződés a 96 hónapot, azok a szerződések a szabadon felhasználhatók, vagyis ott nem lesz utólagos igazolási kötelezettsége az ügyfélnek. 

A maradványösszeg felhasználásával kapcsolatban minden kérdésre a Fundamenta Zrt. tud választ adni, kérjük, hogy a levélben szereplő telefonszámon érdeklődjenek!

Gönyű és Nagyszentjános Víziközmű Társulat

Hasznos információk

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!