Gázspray-vel lefújta és kirabolta

Vádemelési javaslattal zárult annak a férfinak az ügye, aki egy győri élelmiszerüzlet tulajdonosát gázspray-vel lefújta és kosarát eltulajdonította.

A Győri Rendőrkapitányság nyomozást folytatott L. Tibor 29 éves helyi lakos ellen rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

A nyomozás adatai alapján a terhelt 2014. december 19-én 18 óra körüli időben megvárta, hogy a 67 éves asszony bezárja a bolt ajtaját, majd gázspray-vel lefújta és fellökte. A gyanúsított felkapta a sértett kosarát és elfutott a helyszínről.

A nyomozók a 29 éves férfit azonosították, elfogták és előállították a rendőrkapitányságra, majd gyanúsítottként hallgatták ki az ügyben.

A Győri Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya az eljárást befejezte és az iratokat a napokban vádemelési javaslattal a Járási Ügyészségnek megküldte. 

Eseménynaptár

Légszennyezettségi adatok

2018.08.19. 07:00
aktuális érték* (μg/m3) határérték % -ban
CO 646 6
NO2 18 17
NOx 23 11
O3 4 2
NO 4 -
Szélirány NY
Légszeny-nyezettségi index Kiváló
Megfelelő
Szennyezett
Erősen szennyezett
* Utolsó 1 óra csúszóátlaga.

Gönyű kincsei

Kedves Látogató!

A zászlókra klikkelve 3 nyelven is megtekintheti Gönyű Község Önkormányzatának megbízásából készült "Gönyű kincsei" című kiadványunkat, ami szűkebb környezetünk nevezetességeit hivatott népszerűsíteni.

     

Erre a linkre klikkelve pedig megtekintheti a kapcsolódó videót

Együtt Európáért Alapítvány

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!