"Gyalogos, kerékpáros kisokos" Győrben

A Győri Rendőrkapitányság balesetmegelőzési előadója kisiskolásoknak tartott órát a közlekedésről és a jelzőtáblák jelentéséről.

A rendőrkapitányság prevenciós szakembere, Makai Zsuzsanna rendőr őrnagy 2017. október 5-én a biztonságos közlekedésről tartott előadást a győri Kölcsey Ferenc Általános Iskola első osztályos tanulóinak. Az előadó ismertette a legfontosabb gyalogos és kerékpáros közlekedésre vonatkozó szabályokat.

Az elméleti előadások után a gyerekek ismeretterjesztő séta keretében átvonultak egy helyi parkba, ahol egy „kreszpályán” megfigyelhették a közlekedési táblákat. A rendőr elmagyarázta a jelzőtáblák jelentését és ismertette az úttesten való áthaladás szabályait. A parkban töltött játékos séta során a gyerekek gyakorolhatták a szabályos közlekedést.

A Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya "Gyalogos, kerékpáros kisokos" néven indított prevenciós programsorozatát az elkövetkezendő hónapokban több helyi általános iskolában folytatja.

Eseménynaptár

Légszennyezettségi adatok

2018.07.20. 02:00
aktuális érték* (μg/m3) határérték % -ban
CO 371 3
NO2 12 11
NOx 17 8
O3 76 42
NO 3 -
Szélirány ÉNY
Légszeny-nyezettségi index Kiváló
Megfelelő
Szennyezett
Erősen szennyezett
* Utolsó 1 óra csúszóátlaga.

Gönyű kincsei

Kedves Látogató!

A zászlókra klikkelve 3 nyelven is megtekintheti Gönyű Község Önkormányzatának megbízásából készült "Gönyű kincsei" című kiadványunkat, ami szűkebb környezetünk nevezetességeit hivatott népszerűsíteni.

     

Erre a linkre klikkelve pedig megtekintheti a kapcsolódó videót

Együtt Európáért Alapítvány

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!