Gyalogost gázolt Sopronban

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vádemelési javaslattal zárta az ügyét annak a 37 éves soproni férfinak, aki egy gyalogost ütött el.

A vizsgálat adatai alapján a gyanúsított 2015. február 2-án 19 óra 15 perckor személygépkocsijával közlekedett Sopron belterületén. A Vas Gereben utca és a Vághy Ferenc utca kereszteződéséhez érve az úttest menetiránya szerinti bal oldalára kívánt parkolni. A manőver végrehajtásakor nem észlelte a mögötte az úttesten áthaladni szándékozó 62 éves helyi asszonyt és a jármű bal hátsó részével elütötte. A nő az ütközés erejétől egy másik ott várakozó autó oldalának, majd az úttestre esett. A baleset részesét a mentők súlyos sérülésekkel szállították kórházba, ahol pár nap múlva elhunyt.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság halálos közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást befejezte és iratokat vádemelési javaslattal a Győri Járási Ügyészség részére megküldte.

Hasznos információk

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!