Győr-Moson-Sopron megyei hírek

Az elmúlt 24 óra eseményei számokban.

Az elmúlt 24 órában két anyagi kárral járó közúti közlekedési balesetnél intézkedtek a rendőrök a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén.

A szolgálatot ellátó állomány összesen 12 személyt fogott el, ebből ötöt bűncselekmény elkövetése közben értek tetten. A járőrök két embert helyeztek biztonságba az elmúlt 24 óra alatt.

Az egyenruhások 563 esetben végeztek alkoholszondás ellenőrzést, ebből háromszor jelzett alkoholfogyasztást a járművezetőknél az alkoholteszter. 

Állampolgári bejelentés érkezett a rendőrségre 2020. január 26-án 18 óra 13 perckor arról, hogy Beleden, a Jókai utcában – egy feltehetően ittas férfi – nekihajtott egy parkoló autónak, és elhagyta a helyszínt. A rendőrök meghallgatták a bejelentőt, majd - alig fél óra elteltével - a Rákóczi utcában meglátták a balesetet okozó Mazda típusú gépkocsit, ami az út közepén állt, a sofőrje pedig a kormányra volt borulva. A járőrök a gépkocsi sofőrjét igazoltatták, vele szemben alkoholtesztert alkalmaztak, ami pozitív értéket mutatott. Az 50 éves külföldi járművezetőt elfogták, mivel az intézkedésnek ellenállt megbilincselték, majd további mintavételre előállították.

 

Hasznos információk

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!