Győr-Moson-Sopron megyei hírek

Az elmúlt 24 óra eseményei számokban.

Az elmúlt 24 órában négy személyi sérüléssel, és 11 anyagi kárral járó közúti közlekedési balesetnél intézkedtek a rendőrök a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén.

A szolgálatot ellátó állomány összesen három személyt fogott el, ebből egy főt a hatóságok köröztek, két személyt pedig bűncselekmény elkövetése közben értek tetten, továbbá két biztonsági intézkedés történt.

A mosonmagyaróvári járőrök igazoltattak egy szlovák férfit Mosonmagyaróvár belterületén 2020. február 17-én 23 óra 20 perckor. Az ellenőrzés során a férfi táskájából egy műanyag fecskendő került elő, amelyben fehér, kristályos szerkezetű, kábítószergyanús anyag volt. A férfit előállították a helyi rendőrkapitányságra, ahol a vele szemben alkalmazott drogteszt pozitív eredményt hozott amfetaminra, metamfetaminra és THC-ra. A nyomozók a 38 éves szlovák állampolgárt gyanúsítottként hallgatták ki kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

Az egyenruhások 441 esetben végeztek alkoholszondás ellenőrzést, ebből két esetben jelzett alkoholfogyasztást a járművezetőknél az alkoholteszter.  

A csornai rendőrök igazoltatták 2020. február 17-én 4 óra 45 perckor egy gépjármű sofőrjét Bősárkány belterületén. A 48 éves acsalagi férfinél a vele szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott. A sofőrt elfogását követően a Csornai Rendőrkapitányságra – további mintavétel céljából – előállították.

 

Hasznos információk

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!