Győr-Moson-Sopron megyei hírek

Az elmúlt 24 óra számokban.

Az elmúlt 24 órában tizenegy anyagi kárral járó közúti közlekedési balesetnél intézkedtek a rendőrök a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén.

A szolgálatot ellátó állomány összesen hat személyt fogott el, ebből három személyt bűncselekmény elkövetése közben értek tetten, két férfit pedig a hatóságok köröztek. Továbbá két őrizetbe vétel, valamint három biztonsági intézkedés történt a megyében.

Az egyenruhások 483 esetben végeztek alkoholszondás ellenőrzést a megye útjain, amelyből két esetben jelzett pozitív eredményt az alkoholteszter.

A rendőrök Sopron belterületén intézkedtek 11 óra 35 perckor egy személyautó sofőrjével szemben. A 30 éves soproni férfinél alkoholfogyasztást jelzett a szonda, ezért őt -elfogását követően- mintavétel céljából a Soproni Rendőrkapitányságra előállították.

A győri járőrök közlekedésrendészeti ellenőrzés keretein belül ellenőrizték egy személygépkocsi 49 éves sofőrjét Győrben, az Egyetem téren, 19 óra 15 perckor, amelynek során alkoholszondát is alkalmaztak. A készülék pozitív jelzést adott, ezért a győri férfit a helyi rendőrkapitányságra előállították további mintavétel céljából.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a közlekedők figyelmét, hogy aki ittasan járművet vezet, elfogadhatatlan kockázatot vállal, és mások életét is veszélyezteti.

 

Hasznos információk

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!