Győr-Moson-Sopron megyei összefoglaló

23 elfogás és három ittas vezető kiszűrése a forgalomból.

Az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel, és egy anyagi kárral járó közúti közlekedési balesetnél intézkedtek a rendőrök a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén.

A szolgálatot ellátó állomány összesen 23 személyt fogott el, és négy biztonsági intézkedés, valamint három őrizetbe vétel történt.

A mosonmagyaróvári rendőrök 2020. március 1-én 12 órakor a hegyeshalmi vasútállomáson igazoltattak egy miskolci férfit, akiről megállapították, hogy ellene a Fővárosi Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja elfogatóparancsot adott ki. A járőrök a körözöttet elfogták, és a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányságra előállították, majd a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság fogdájára vitték.

A férfin kívül további két körözöttet fogtak el az egyenruhások az elmúlt 24 órában.

Az egyenruhások 459 esetben végeztek alkoholszondás ellenőrzést, ebből három esetben jelzett alkoholfogyasztást a járművezetőknél az alkoholteszter.  

A mosonmagyaróvári járőrök az M15-ös autóúton ellenőriztek 2020. március 1-én 7 óra 27 perckor egy szlovák rendszámú autót és annak sofőrjét. A 37 éves szlovák férfinél pozitív eredményt mutatott a vele szemben alkalmazott szonda, ezért őt a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányságra további mintavétel céljából előállították a rendőrök.

A soproni rendőrök igazoltatták 2020. március 1-én 10 óra 4 perckor egy gépjármű sofőrjét Sopron belterületén, a 49 éves helyi férfinél a vele szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott. A sofőrt elfogását követően a Soproni Rendőrkapitányságra – további mintavétel céljából – előállították.

Hasznos információk

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!