Győr-Moson-Sopron megyei összefoglaló

Az elmúlt 24 óra számokban.

 

Az elmúlt 24 órában kilenc anyagi kárral járó közúti közlekedési balesetnél intézkedtek a rendőrök a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén.

A szolgálatot ellátó állomány összesen öt személyt fogott el, ebből két személyt köröztek a hatóságok, továbbá két őrizetbe vétel történt.

A mosonmagyaróvári rendőrök 2020. március 2-án 15 órakor a hegyeshalmi vasútállomáson igazoltattak egy férfit, akiről megállapították, hogy ellene a Dunaújvárosi Járásbíróság elfogatóparancsot adott ki. A járőrök a körözöttet elfogták, és a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányságra előállították, majd a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság fogdájára vitték.

Az egyenruhások 376 esetben végeztek alkoholszondás ellenőrzést, ebből két esetben jelzett alkoholfogyasztást a járművezetőknél az alkoholteszter. 

A győri járőrök Győr külterületén, a 83-as számú főúton ellenőriztek 2020. március 3-án 1 óra 40 perckor egy gépkocsit, és annak sofőrjét. A 39 éves mosonmagyaróvári férfinél pozitív eredményt mutatott a vele szemben alkalmazott szonda, ezért őt a helyi rendőrkapitányságra további mintavétel céljából előállították a rendőrök.

A soproni rendőrök igazoltatták 2020. március 3-án 0 óra 2 perckor egy gépjármű osztrák állampolgárságú sofőrjét, Sopron belterületén. Az 54 éves férfinél a vele szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott. A sofőrt elfogását követően a Soproni Rendőrkapitányságra – további mintavétel céljából – előállították.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a közlekedők figyelmét, hogy aki ittasan járművet vezet, elfogadhatatlan kockázatot vállal, és mások életét is veszélyezteti.

…hogy mindenki hazaérjen!

Hasznos információk

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!