Győr-Moson-Sopron megyei összefoglaló

Négy körözött, egy ittas sofőr az elmúlt 24 óra mérlege.

Az elmúlt 24 órában kilenc anyagi kárral járó közúti közlekedési balesetnél intézkedtek a rendőrök a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén.

A szolgálatot ellátó állomány összesen 13 személyt fogott el, ebből négy személyt köröztek a hatóságok, továbbá három őrizetbe vétel, és egy biztonsági intézkedés történt.

A soproni egyenruhások 2020. március 3-án 11 óra 25 perckor egy áruház mélygarázsában igazoltattak egy 36 éves soproni férfit, akiről kiderült, hogy őt a budapesti XXI. kerületi Rendőrkapitányság körözte. Elfogását követően a férfit a Soproni Rendőrkapitányságra előállították.

A győri rendőrök 2020. március 3-án 17 órakor Kajárpéc belterületén igazoltattak egy 38 éves nőt, akiről megállapították, hogy ellene a Mosonmagyaróvári Járásbíróság körözést adott ki. A járőrök a körözöttet elfogták, és a Győri Rendőrkapitányságra előállították, majd a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság fogdájára vitték.

Az egyenruhások 443 esetben végeztek alkoholszondás ellenőrzést, ebből egy esetben jelzett alkoholfogyasztást a járművezetőknél az alkoholteszter. 

A győri járőrök Győrújbarát belterületén ellenőriztek 2020. március 3-án 11 óra 45 perckor egy gépkocsit, és annak sofőrjét. A 71 éves győri férfinél pozitív eredményt mutatott a vele szemben alkalmazott szonda, ezért őt a Győri Rendőrkapitányságra további mintavétel céljából előállították a rendőrök.

Hasznos információk

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!