Győr-Moson-Sopron megyei összesítő

Az elmúlt 24 óra intézkedései számokban.

A Győr-Moson-Sopron megyei rendőrök az elmúlt 24 órában hét anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

A szolgálatot ellátó állomány öt embert fogott el, közülük kettőt az országban történt jogellenes tartózkodásukra tekintettel, míg hármat az ellenük érvényben lévő körözés miatt.

A járőrök intézkedéseik során 354 alkoholszondás ellenőrzést végeztek, amelyből egyszer sem jelzett pozitív értéket a műszer.

A Győri Rendőrkapitányság járőrei 2020. október 4-én 4 óra 10 perckor a vasútállomáson igazoltattak egy 40 éves győrújbaráti, majd 18 óra 35 perckor egy 32 éves pápai lakost. Az adataik ellenőrzésekor a rendőrök megállapították, hogy a 40 éves férfit a helyi rendőrkapitányság körözte, míg a pápait - tekintve, hogy a rárótt pénzbírságot nem fizette meg - a Veszprémi Járásbíróság kereste. Mindkettőjüket elfogták, majd előállították a rendőrkapitányságra.  

A Soproni Rendőrkapitányság rendőrei Kópházán igazoltattak ugyanazon a napon 20 óra 14 perckor egy 36 éves nőt. Az asszony adatainak ellenőrzésekor kiderült, hogy a Szombathelyi Rendőrkapitányság körözte, ezért elfogták, és a rendőrkapitányságra előállították őt.

A 40 éves győrújbaráti lakost a megyei rendőr-főkapitányság fogdájába, míg a 36 éves nőt a Győri Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték. A 32 éves pápai lakos elfogását követően a pénzbírságot kifizette, így ő szabadon távozhatott.

Hasznos információk

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!