Győr-Moson-Sopron megyei összesítő

Az elmúlt 24 óra mérlege számokban.

Az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel és négy anyagi kárral járó közúti közlekedési balesetnél intézkedtek a rendőrök a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén.

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt Kapuváron, a Rákóczi utca és Szent Katalin utca kereszteződésében. Egy 26 éves helybéli férfi a városközpont felől haladva – a Szent Katalin utcára – balra kanyarodott személygépkocsival. A manőver közben nem biztosított elsőbbséget egy szemből szabályosan érkező, segédmotoros kerékpárral közlekedő fiatalnak és elütötte. A motoros megsérül ezért őt a mentők kórházba vitték.

A szolgálatot ellátó állomány összesen öt embert fogott el, ebből egyet bűncselekmény elkövetése közben értek tetten, négy személlyel szemben körözés volt érvényben.

A rendőrök Győrben, az Avar utcában intézkedtek egy 31 éves férfivel szemben 2021. január 26-án 8 óra 40 perckor. A járőrök az igazoltatása során megállapították, hogy a Sárvári Rendőrkapitányság körözi őt, ezért elfogták, majd a helyi rendőrkapitányságra előállították.

A rendőrök Jánossomorján, a Bartók Béla utcában igazoltattak egy 27 éves férfit 2021. január 26-án 8 óra 45 perckor, akiről kiderült, hogy a Miskolci Törvényszék körözi. Továbbá Hegyeshalomban, a vasúti pályaudvaron egy 20 éves férfit 12 óra 30 perckor, akit a Budapesti Rendőr-főkapitányság Központ Szabálysértési Előkészítő Osztálya körözött. Valamint Máriakálnokon, a Petőfi utcában egy 47 éves nőt 19 óra 19 perckor, akit a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság körözött. A járőrök mindhárom intézkedés alá vont személyt elfogták, majd a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányságra előállították.

Az egyenruhások 452 esetben végeztek alkoholszondás ellenőrzést, amelynek során két járművezetőnél jelzett pozitív értéket a műszer.

A rendőrök Csornán, az Erzsébet királyné utcában igazoltatták egy személygépkocsi vezetőjét 2021. január 26-án 13 óra 55 perckor. Az ellenőrzés során a sofőrrel szemben alkoholtesztert alkalmaztak, ami pozitív értéket mutatott, ezért őt további mintavétel érdekében a helyi rendőrkapitányságra előállították.

A járőrök Rajkán, a Móricz Zsigmond utca és Diófa utca kereszteződésében ellenőrizték egy személygépkocsi vezetőjét 2021. január 26-án 20 óra 30 perckor. Az ellenőrzés során a sofőrrel szemben alkoholtesztert alkalmaztak, ami pozitív értéket mutatott, ezért őt további mintavétel érdekében a helyi rendőrkapitányságra előállították. Az intézkedés közben megállapították, hogy a férfi engedély nélkül vezette járművét, ugyanis vezetői engedélyét korábban bevonták.

 

Hasznos információk

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!