Győri rendőrök életmentése

Magatehetetlen férfiakon segítettek az egyenruhások.

Győr-Ménfőcsanak körzeti megbízottja 2015. február 5-én 9 óra 45 perckor Győr,Fuvaros úton észlelt egy járdán fekvő férfit. A fiatalember magatehetetlen, zavart állapotban feküdt és panaszolta, hogy nagyon fázik.

Az ittas férfi részére a helyi rendőr védőitalt kínált, majd stabil oldalfekvésbe helyezte. A mentőszolgálat munkatársai a 25 éves győri lakost kórházba szállították.
Szintén Győrben, a helyi egyenruhások segítettek azon a két férfin, akikre 2015. február 6-án 1 óra 50 perckor egy vasúti átjárótól pár méterre találtak rá. Az intézkedés alá vontak ittas állapotban, magatehetetlenül feküdtek a sínek mellett. A járőrök a két férfit ruházatuknál fogva a vasúti sínpálya mellől biztonságos helyre segítették. Az önkívületi állapotban lévő középkorúak mellett a földön üres boros üvegek hevertek és összefüggéstelenül feleltek a rendőrök kérdéseire.
Az intézkedők a helyszínre mentőt kérték, majd a mentőápolók az 59 éves és 52 éves győri lakosokat kórházba szállították.

Eseménynaptár

Légszennyezettségi adatok

2018.08.19. 05:00
aktuális érték* (μg/m3) határérték % -ban
CO 557 5
NO2 10 10
NOx 11 5
O3 29 16
NO 1 -
Szélirány D
Légszeny-nyezettségi index Kiváló
Megfelelő
Szennyezett
Erősen szennyezett
* Utolsó 1 óra csúszóátlaga.

Gönyű kincsei

Kedves Látogató!

A zászlókra klikkelve 3 nyelven is megtekintheti Gönyű Község Önkormányzatának megbízásából készült "Gönyű kincsei" című kiadványunkat, ami szűkebb környezetünk nevezetességeit hivatott népszerűsíteni.

     

Erre a linkre klikkelve pedig megtekintheti a kapcsolódó videót

Együtt Európáért Alapítvány

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!