Gyorshajtás

A Győr környéki balesetekben személyi sérülés nem történt. Anyagi káros közlekedési baleset történt 2015. január 11-én 14 óra 19 perckor a 82-es számú főút 52-es kilométer szelvényében.

A rendelkezésre álló adatok alapján egy 50 éves veszprémi lakos Mitsubishi típusú járművével közlekedett Ravazd felől Veszprém irányába. Haladásakor nem az útviszonyoknak megfelelően választotta meg gépkocsija sebességét, minek következtében a nedves útburkolaton megcsúszott, az úttestről lesodródott, majd az ároknak ütközve felborult. A balesetben személyi sérülés nem történt.

Szintén csak anyagi kár keletkezett abban az öttevényi balesetben, melyhez 2015. január 11-én 14 óra 58 perckor vonultak a győri egyenruhások. A megállapított adatok szerint Öttevény belterületén egy 20 éves kunszigeti férfi közlekedett járművével az 1-es számú főút irányába. A gépkocsivezető haladásakor relatív gyorshajtása miatt egy jobbra ívelő útkanyarulatban elvesztette uralmát járműve felett és az úttestről lesodródva egy villanyoszlopnak ütközött.
A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság ezúton is felhívja a közlekedők figyelmét, hogy az időjárási és útburkolati viszonyoknak megfelően, biztonságosan közlekedjenek!

Hasznos információk

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!