Gyorshajtás

A Győr környéki balesetekben személyi sérülés nem történt. Anyagi káros közlekedési baleset történt 2015. január 11-én 14 óra 19 perckor a 82-es számú főút 52-es kilométer szelvényében.

A rendelkezésre álló adatok alapján egy 50 éves veszprémi lakos Mitsubishi típusú járművével közlekedett Ravazd felől Veszprém irányába. Haladásakor nem az útviszonyoknak megfelelően választotta meg gépkocsija sebességét, minek következtében a nedves útburkolaton megcsúszott, az úttestről lesodródott, majd az ároknak ütközve felborult. A balesetben személyi sérülés nem történt.

Szintén csak anyagi kár keletkezett abban az öttevényi balesetben, melyhez 2015. január 11-én 14 óra 58 perckor vonultak a győri egyenruhások. A megállapított adatok szerint Öttevény belterületén egy 20 éves kunszigeti férfi közlekedett járművével az 1-es számú főút irányába. A gépkocsivezető haladásakor relatív gyorshajtása miatt egy jobbra ívelő útkanyarulatban elvesztette uralmát járműve felett és az úttestről lesodródva egy villanyoszlopnak ütközött.
A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság ezúton is felhívja a közlekedők figyelmét, hogy az időjárási és útburkolati viszonyoknak megfelően, biztonságosan közlekedjenek!

Eseménynaptár

Légszennyezettségi adatok

2018.08.19. 05:00
aktuális érték* (μg/m3) határérték % -ban
CO 557 5
NO2 10 10
NOx 11 5
O3 29 16
NO 1 -
Szélirány D
Légszeny-nyezettségi index Kiváló
Megfelelő
Szennyezett
Erősen szennyezett
* Utolsó 1 óra csúszóátlaga.

Gönyű kincsei

Kedves Látogató!

A zászlókra klikkelve 3 nyelven is megtekintheti Gönyű Község Önkormányzatának megbízásából készült "Gönyű kincsei" című kiadványunkat, ami szűkebb környezetünk nevezetességeit hivatott népszerűsíteni.

     

Erre a linkre klikkelve pedig megtekintheti a kapcsolódó videót

Együtt Európáért Alapítvány

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!