Gyújtogató garázda

A férfi egy égő, benzinnel teli palackot dobott egy ház udvarára Mosonmagyaróváron. A rendőrök a férfit a helyszínen elfogták.

A rendőrség ügyeletére a sértett tett bejelentést 2014. szeptember 28-án 9 óra 59 perckor, hogy mosonmagyaróvári házát egy ismeretlen férfi fel akarja gyújtani. A rendőrök a tűzoltókkal egyidejűleg a helyszínre mentek, ahol elfogták az 50 éves „gyújtogatót”. Az egyenruhások megállapították, a mosonmagyaróvári lakos korábbi sérelmeit akarta megtorolni tettével, egy flakonba benzint öntött, meggyújtotta és a haragosa házának udvarára dobta.

A Győr-Moson Sopron megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szakemberei közveszélyokozást nem állapítottak meg. A Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság a férfi ellen garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt eljárást indított.

Eseménynaptár

Légszennyezettségi adatok

2018.06.24. 12:00
aktuális érték* (μg/m3) határérték % -ban
CO 471 4
NO2 11 10
NOx 18 8
O3 61 34
NO 5 -
Szélirány ÉNY
Légszeny-nyezettségi index Kiváló
Megfelelő
Szennyezett
Erősen szennyezett
* Utolsó 1 óra csúszóátlaga.

Gönyű kincsei

Kedves Látogató!

A zászlókra klikkelve 3 nyelven is megtekintheti Gönyű Község Önkormányzatának megbízásából készült "Gönyű kincsei" című kiadványunkat, ami szűkebb környezetünk nevezetességeit hivatott népszerűsíteni.

     

Erre a linkre klikkelve pedig megtekintheti a kapcsolódó videót

Együtt Európáért Alapítvány

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!