Hamis rendszámmal közlekedett Ausztria irányából

A piros-fehér-zöld jelzést ragasztóval pótolták.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának beosztottjai 2015. október 26-án 15 órakor, az M1-es autópálya 172-es kilométerszelvényben ellenőriztek egy magyar ideiglenes hatósági jelzésű járművet és vezetőjét.

A járőrök megállapították, hogy az Ausztria irányából közlekedő autó rendszámának formátuma és karakterei eltérnek az eredetitől. Az egyedi azonosító jel bal felső sarkában lévő magyar zászlót ragasztóval pótolták.

A 23 éves ózdi lakos a használat jogosságának igazolásaként egy hamis megbízási szerződést adott át az egyenruhásoknak. A rendőrök a hatósági jelzéseket, valamint a hozzá tartozó szerződéseket lefoglalták és a férfit a rendőrkapitányságra előállították.

A Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság a nyomozás elsődleges adatai alapján a férfi ellen hamis magánokirat felhasználása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

Eseménynaptár

Légszennyezettségi adatok

2018.05.25. 22:00
aktuális érték* (μg/m3) határérték % -ban
CO 655 6
NO2 13 12
NOx 14 7
O3 20 10
NO 1 -
Szélirány NY
Légszeny-nyezettségi index Kiváló
Megfelelő
Szennyezett
Erősen szennyezett
* Utolsó 1 óra csúszóátlaga.

Gönyű kincsei

Kedves Látogató!

A zászlókra klikkelve 3 nyelven is megtekintheti Gönyű Község Önkormányzatának megbízásából készült "Gönyű kincsei" című kiadványunkat, ami szűkebb környezetünk nevezetességeit hivatott népszerűsíteni.

     

Erre a linkre klikkelve pedig megtekintheti a kapcsolódó videót

Együtt Európáért Alapítvány

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!