Hamis volt a rendszám

A győri rendőrök elfogták azt a 14 éves fiút, aki jogosítvány nélkül vezetett egy hamis rendszámmal felszerelt személygépjárművet.

A járőrök 2016. május 4-én 8 óra 30 perckor Győrben, a Kossuth utcában ellenőriztek egy Citroen típusú személygépjárművet, aminek az első hatósági jelzése és jobb oldali visszapillantó tükre hiányzott, valamint a hátsó szélvédője is törött volt. Az igazoltatáskor a rendőrök megállapították, hogy az autót egy 14 éves fiatalkorú fiú vezette, aki nem rendelkezett jogosítvánnyal. A személygépkocsi további ellenőrzésekor kiderült, hogy annak a hátsó részén található hatósági jelzés hamis, mivel az egy Mercedes típusú járműre volt kiadva.

A rendőrök a fiatalkorú fiút és a gépjármű tulajdonosát F. Tibor 46 éves győri lakost - aki utasként tartózkodott az autóban - elfogták és előállították a rendőrkapitányságra. Ellenük egyedi azonosító jel meghamisítása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt eljárást indítottak. A járőrök a 14 éves jogosítvány nélkül vezető fiú ellen szabálysértési eljárást is kezdeményeztek.  

Hasznos információk

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!