Határrendészeti hírek Győr-Moson-Sopron megyéből

A rendőrök az elmúlt 24 órában 33 külföldit állítottak elő tiltott határátlépés szabálysértés kísérlete miatt.

A Soproni Rendőrkapitányság határrendészei 2015. április 26-án 8 óra 45 perckor a helyi vasútállomás nemzetközi peronján ellenőriztek három külföldit. A rendőrök megállapították, hogy a három afgán állampolgár a schengeni tagállamokba történő beutazáshoz szükséges okmányokkal nem rendelkezett. A járőrök a külföldieket a rendőrkapitányságra előállították.

A Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság járőrei 2015. április 26-án 9 órakor Hegyeshalom vasútállomáson, egy nemzetközi gyorsvonaton igazoltattak két ghánai és két szír állampolgárt. A külföldiek személyazonosságukat és Magyarországon való jogszerű tartózkodásukat nem tudták igazolni. A rendőrök a négy férfit a megyei rendőr-főkapitányságra előállították.

A soproni járőrök 2015. április 26-án 9 óra 55 perckor a soproni pályaudvaron ellenőriztek hét szír férfit. A külföldiek a szükséges okmányok valamint vízum nélkül akartak Ausztriába utazni. A rendőrök a migránsokat tiltott határátlépés szabálysértés kísérlete miatt a rendőrkapitányságra előállították.

A Készenléti Rendőrség járőrei 2015. április 26-án 14 órakor a győri vasútállomáson igazoltattak három afgán állampolgárt. A külföldiek Ausztriába érvényes vasúti menetjeggyel rendelkeztek, a határátlépéshez szükséges okmányokkal azonban nem.

A csornai rendőrök 2015. április 26-án 14 óra 10 perckor Csornán, a Soproni úton ellenőriztek egy magyar hatósági jelzésű taxit. A járműben négy külföldi utazott, akik Budapestről Sopronig kértek fuvart. A járőrök megállapították, hogy a külföldiek a továbbutazáshoz szükséges feltételekkel nem rendelkeztek, ezért tiltott határátlépés szabálysértés kísérlete miatt a megyei rendőr-főkapitányságra előállították őket.

A Készenléti Rendőrség vonatkísérő járőrei 2015. április 26-án 18 óra 15 perckor Hegyeshalom vasútállomáson, egy Ausztria irányába tartó nemzetközi gyorsvonaton ellenőriztek négy külföldit. A három pakisztáni és egy afgán állampolgár magyarországi tartózkodásukat igazolni nem tudták. A rendőrök a migránsokat a megyei rendőr-főkapitányságra előállították.

A Készenléti Rendőrség járőrei 2015. április 26-án 23 órakor Győrben, egy nemzetközi gyorsvonatról nyolc külföldit szállítottak le és adtak át a helyi rendőröknek. A hat pakisztáni, egy afgán és egy iraki állampolgár érvényes okmányokkal és vízummal nem rendelkezett. A rendőrök a migránsokat tiltott határátlépés szabálysértés kísérlete miatt a megyei rendőr-főkapitányságra előállították.

Hasznos információk

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!