Határrendészeti hírek Győr-Moson-Sopron megyéből

Egy román hatósági jelzésű kisbuszban 21 fő iraki állampolgár várakozott.

Az autópályás rendőrök 2015. szeptember 2-án 7 óra 15 perckor az M1-es autópálya 172-es kilométerszelvényében, Hegyeshalom térségében egy román hatósági jelzésű kisbuszt észleltek. A járműben sofőr nem tartózkodott, ellenben a raktérben és az autó mellett 21 fő iraki állampolgár - köztük 4 fő gyermekkorú - várakozott. A külföldiek elismerték határátlépési szándékukat, azonban magyarországi tartózkodásukat igazolni nem tudták és a továbbutazáshoz szükséges okmányokkal sem rendelkeztek, ezért őket a járőrök a megyei rendőr-főkapitányságra előállították.

A Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság beosztottjai 2015. szeptember 2-án 19 óra 40 perckor a mosonmagyaróvári buszpályaudvaron igazoltattak, majd előállítottak 5 fő szír állampolgárt. A külföldiek az osztrák-magyar határ átlépéséhez szükséges okmányok nélkül akartak Ausztriába utazni.

A Készenléti Rendőrség járőrei 2015. szeptember 2-án 21 órakor a győri vasútállomáson igazoltattak 2 fő afgán állampolgárt. A külföldiek a szükséges okmányok nélkül akartak Ausztria irányába utazni. A járőrök az illegális bevándorlókat a megyei rendőr-főkapitányságra előállították.

A Győri Rendőrkapitányság járőrei 2015. szeptember 3-án 0 óra 10 perckor Győrben, a Szent István úton ellenőriztek egy taxit. A járműben 5 fő szír állampolgár - köztük 3 fő gyermekkorú - tartózkodott. A külföldiek nem rendelkeztek a továbbutazáshoz szükséges okmányokkal, továbbá magyarországi jogszerű tartózkodásukat sem tudták igazolni. A rendőrök a családot a megyei rendőr-főkapitányságra előállították.

Hasznos információk

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!