Határsértők a vonaton

Határrendészeti események Győr-Moson-Sopron megyében.

A csornai rendőrök 2015. június 2-án 9 óra 20 perckor egy ugandai és egy szomáliai állampolgárt igazoltattak egy nemzetközi gyorsvonaton. A külföldiek jogszerű magyarországi tartózkodásukat, valamint a továbbutazás feltételeit igazolni nem tudták.

A Készenléti Rendőrség vonatkísérő járőrei 14 óra 45 perckor a győri vasútállomáson ellenőriztek két afgán állampolgárt, akik Bécsig váltott menetjeggyel – úti okmányok és vízum nélkül – akartak külföldre utazni.

A készenléti rendőrök 16 óra 45 perckor két afgán állampolgárt, 22 óra 35 perckor négy szír, két bangladesi és 14 afgán állampolgárt szállítottak le Győrben két Ausztriába tartó nemzetközi gyorsvonatról, mivel a szükséges okmányok, valamint vízum nélkül akartak külföldre utazni.

A rendőrök a 24 határsértőt tiltott határátlépés szabálysértés kísérlete miatt a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Határrendészeti Osztályára előállították.

Eseménynaptár

Légszennyezettségi adatok

2018.08.22. 03:00
aktuális érték* (μg/m3) határérték % -ban
CO 590 5
NO2 9 9
NOx 10 5
O3 65 36
NO 1 -
Szélirány K
Légszeny-nyezettségi index Kiváló
Megfelelő
Szennyezett
Erősen szennyezett
* Utolsó 1 óra csúszóátlaga.

Gönyű kincsei

Kedves Látogató!

A zászlókra klikkelve 3 nyelven is megtekintheti Gönyű Község Önkormányzatának megbízásából készült "Gönyű kincsei" című kiadványunkat, ami szűkebb környezetünk nevezetességeit hivatott népszerűsíteni.

     

Erre a linkre klikkelve pedig megtekintheti a kapcsolódó videót

Együtt Európáért Alapítvány

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!