Határsértők Győr-Moson-Sopron megyében

Gyalogosan akartak Ausztriába jutni.

A Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság határrendészei 2015. április 22-én 7 órakor Levél térségében, az 1-es számú főútvonal melletti erdősávban ellenőriztek hat külföldit.

A járőrök megállapították, hogy a hat afgán állampolgár a schengeni tagállamokba történő beutazáshoz szükséges okmányokkal nem rendelkezett. 

A rendőrök a migránsokat tiltott határátlépés szabálysértés kísérlete miatt a megyei rendőr-főkapitányságra előállították.

A Soproni Rendőrkapitányság járőrei 2015. április 22-én 18 óra 42 perckor a helyi vasútállomás nemzetközi peronján igazoltattak egy afgán, egy gaboni és egy kameruni állampolgárt. A három férfi magyarországi jogszerű tartózkodását nem tudta igazolni és a szükséges okmányok, valamint vízum nélkül akart Ausztriába utazni.

A rendőrök a külföldieket tiltott határátlépés szabálysértés kísérlete miatt a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Határrendészeti Osztályára előállították, ügyükben a továbbiakban a Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal jár el.

Eseménynaptár

Légszennyezettségi adatok

2018.08.19. 07:00
aktuális érték* (μg/m3) határérték % -ban
CO 646 6
NO2 18 17
NOx 23 11
O3 4 2
NO 4 -
Szélirány NY
Légszeny-nyezettségi index Kiváló
Megfelelő
Szennyezett
Erősen szennyezett
* Utolsó 1 óra csúszóátlaga.

Gönyű kincsei

Kedves Látogató!

A zászlókra klikkelve 3 nyelven is megtekintheti Gönyű Község Önkormányzatának megbízásából készült "Gönyű kincsei" című kiadványunkat, ami szűkebb környezetünk nevezetességeit hivatott népszerűsíteni.

     

Erre a linkre klikkelve pedig megtekintheti a kapcsolódó videót

Együtt Európáért Alapítvány

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!