Hívatlan éjszakai látogató

A győri járőrök elfogták a kórházi tolvajt.

A Győri Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást egy 27 éves pápateszéri lakos ellen.

A rendelkezésre álló adatok alapján a gyanúsított 2015. október 27-én 2 óra 15 perckor a győri kórház egyik kórtermébe besurrant és az egyik fekvő beteget meglopta.

A sértett segítségére siető nővér a feleket szétválasztotta és megdöbbenve tapasztalta, hogy a tettes az ő fehér színű szolgálati pulóverét viselte.

A beteg a helyszínre érkező járőröknek panaszolta, hogy a helyiségbe belépő férfiről, ruházata miatt hitte azt, hogy egy kórházi alkalmazott és gyógyszert kért tőle. Segítséget nem kapott, azonban észlelte, hogy az idegen a fiókjából több ezer forintját nadrágjába rejti.

A járőrök a tolvajt a folyosón elfogták, ruházatát átvizsgálták és alsóneműjéből az eltulajdonított készpénzt lefoglalták.

Eseménynaptár

Légszennyezettségi adatok

2018.05.25. 22:00
aktuális érték* (μg/m3) határérték % -ban
CO 655 6
NO2 13 12
NOx 14 7
O3 20 10
NO 1 -
Szélirány NY
Légszeny-nyezettségi index Kiváló
Megfelelő
Szennyezett
Erősen szennyezett
* Utolsó 1 óra csúszóátlaga.

Gönyű kincsei

Kedves Látogató!

A zászlókra klikkelve 3 nyelven is megtekintheti Gönyű Község Önkormányzatának megbízásából készült "Gönyű kincsei" című kiadványunkat, ami szűkebb környezetünk nevezetességeit hivatott népszerűsíteni.

     

Erre a linkre klikkelve pedig megtekintheti a kapcsolódó videót

Együtt Európáért Alapítvány

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!