Hulladékudvar

Lakossági hulladékszállítási információk

Kategória : Hulladékudvar módosítva: 2023.06.30 11:42

A hulladékgazdálkodás rendszere a MOHU MOL Hulladékgazdálkodási Zrt. szervezésében 2023. július 1-től megújul, az előttünk álló időszakban egyre nagyobb szerepet kap a hulladékok újrahasznosítása és a körforgásos gazdaság.

Azon a 111 vidéki településen, ahol eddig a GYHG Győri Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. volt a közszolgáltató, a jövőben is cégünk látja el a hulladékszállítási és hulladékgazdálkodási közszolgáltatási feladatokat. A 111 vidéki településen 2023. július 3-tól lesznek változások a hulladékszállítás napjában a lakosságnál és a közületeknél. Társaságunk minden érintett vidéki önkormányzatnak megküldte a változásokról szóló tájékoztatót azzal, hogy a helyhatóság lehetőség szerint tegye közzé a helyben szokásos módon az információkat. Az ürítési napok a Hulladéknaptárban és Hulladék112 applikációban is elérhetőek. A kukákat a megadott napon kell reggel hat órára kitenni ürítésre, mint ahogy eddig történt.

A 2023. július 3-tól érvényes hulladéknaptár ide kattintva érhető el: Hulladéknaptár

Ugyancsak a megszokott helyeken állnak rendelkezésre a városban a szelektív hulladékgyűjtő szigetek, ahol a műanyag, papír, üveg és fém csomagolóanyagokat lehet díjmentesen, válogatva elhelyezni.

2023. július 3-tól a jobb logisztikai kiszolgálás érdekében változik a GYHG Győri Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. üzemeltetésében lévő 37 vidéki hulladékudvar nyitva tartása.

A hulladékudvarok új nyitva tartása ide kattintva érhető el: Hulladékudvarok új nyitva tartása

A hulladékudvarok 2023. július 3-tól továbbra is külön térítés nélkül, ezzel együtt a korábbiaknál kicsit nagyobb odafigyeléssel vehetőek igénybe a háztartásból származó hulladékok elhelyezésére. A hulladékudvarba beszállítani kívánt hulladékot az udvarban hulladék fajtánként mérlegelni szükséges, ezért kérjük, hogy a behozni kívánt anyagokat már válogatva, mérlegelhető formában hozza el a létesítménybe. Az ügyfelek folyamatos kiszolgálása érdekében a vidéki hulladékudvarokban egyszerre egy beszállítást végző jármű tartózkodhat. A hulladékudvarba az utolsó beszállítás megkezdése zárás előtt húsz perccel lehetséges. A jogosultság igazolása továbbra is lakcímkártya, a közszolgáltatásról szóló hulladékdíj számla szolgál. A hulladékudvarok továbbra is a lakosság kiszolgálására működnek, a hulladékudvarokban a jövőben is háztartási mennyiségben történik a befogadás.

A hulladékudvarok mennyiségi befogadási rendje ide kattintva érhető el: Hulladékudvarok mennyiségi befogadási rendje

A GYHG Győri Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. igyekszik gyorsítani a mérlegelés folyamatát, ugyanakkor a cég legjobb szándéka ellenére is előfordulhat, hogy a hulladékudvari beszállítás több időt vesz majd igénybe, mint korábban. A cég megköszöni az ügyfelek türelmét és megértését.

Az intézmények, közületek és cégek esetében, ha a kommunális hulladék mellett más típusú hulladék (pl.: lom, szelektíven válogatott csomagolási hulladék, zöldhulladék stb.) is keletkezik, a MOHU MOL Hulladékgazdálkodási Zrt. korábbi tájékoztatásának megfelelően regisztrációs kötelezettség van a MOHU MOL Hulladékgazdálkodási Zrt. rendszerében a www.mohu.hu weboldalon. A lakosságnak nem kell regisztrálnia.

Forrás: GYHG weboldala - Lakossági hulladékszállítási információk - Vidék - GYHG Győri Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft.

Tovább

Július 1-től megújul a hulladékgazdálkodás rendszere

Kategória : Hulladékudvar módosítva: 2023.06.28 09:32

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket és a lakosságot, hogy a hulladékgazdálkodás rendszere a MOHU MOL Hulladékgazdálkodási Zrt. szervezésében 2023. július 1-től megújul, az előttünk álló időszakban egyre nagyobb szerepet kap a hulladékok újrahasznosítása és a körforgásos gazdaság.

Mohu - tájékoztatóGönyű területén továbbra is a GYHG Győri Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. végzi el a kommunális szolgáltatásokat. A hulladékokat feldolgozó létesítmények kiszolgálása érdekében cégünk elvégezte a szükséges optimalizálást, ennek eredményeként Gönyű területén a kommunális szolgáltatások 2023. július 3-tól az alábbiak szerint történnek.

 • Maradék hulladék (szürke kuka) ürítési napja minden páratlan hét kedd.
  Első, új, maradék hulladék ürítési nap dátum szerint: 2023. július 4.
 • Bio hulladék (barna kuka) ürítési napja minden hét szombat.
  Első, új, bio hulladék ürítési nap dátum szerint: 2023. július 8.
 • A háztól történő, szelektíven gyűjtött vegyes csomagolási hulladékok szállítási napja és gyakorisága nem változik.
 • Közületi (önkormányzat, iskolák, cégek) és társasházi hulladék ürítési napja minden hét kedd.
  Első, új, közületi, társasházi hulladék ürítési nap dátum szerint: 2023. július 4.
 • A hulladékgyűjtő edényt, kukát ürítési napon továbbra is reggel 6 órára kérjük kitenni ürítésre.
 • Legközelebbi hulladékudvar és nyitva tartása:
  Gönyű
  csütörtök 09:00-18:00
  vasárnap 10:00-14:00

Újdonság, hogy a hulladékudvarokban a beszállítani kívánt hulladékot az udvarban hulladék fajtánként mérlegelni szükséges, ezért kérjük, hogy a hulladékudvarba behozni kívánt anyagokat már válogatva, mérlegelhető formában hozza el a létesítménybe. A mérlegelés biztosíthatósága érdekében a hulladékudvarban egyszerre csak egy ügyfél tartózkodhat. A hulladékudvarba az utolsó beszállítás zárás előtt húsz perccel lehetséges. A hulladékudvari beszállítás több időt fog igénybe venni, ezért türelmet és megértést kérünk.

További kommunális szolgáltatási információk, hulladékudvari új házirend a www.gyhg.hu weboldalon, a Hulladék112 applikációban és a GYHG Facebook oldalán lesz olvasható.

Gönyű lakosságának türelmét, megértését és együttműködését megköszönve.

Tisztelettel
GYHG Győri Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft.

Tovább

Hasznos információk

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!