Időben érkezett a segítség

Bajbajutottakon segítettek a Győr-Moson-Sopron megyei rendőrök.

A Soproni Rendőrkapitányság beosztottjai 2015. március 2-án 2 óra 30 perckor a soproni Várkerületben észleltek egy földön fekvő férfit. A 60 éves csepregi lakos sírva panaszolta az egyenruhásoknak, hogy nem tud lábra állni, mivel bal oldala „lezsibbadt”. A rendőrök a férfit felsegítették és átadták a helyszínre érkező mentőápolóknak.

A győri egyenruhásoktól 2015. március 2-án 15 óra 10 perckor egy rábapatonai lakos kért segítséget. A bejelentő a község egyik idős hölgye miatt aggódott, akit a szomszédai napok óta nem láttak. Az egyedül élő nő hozzátartozói nem a településen élnek, ezért fordultak a lakók a rendőrséghez. Az intézkedők a bejárati ajtó mögül halk segélykérést hallottak, majd a veszélyhelyzetet felmérve a nyílászárót befeszítették. Az ingatlanba bejutva a 85 éves asszonyt az előszobában fekve találták meg, majd átadtak a mentőszolgálat munkatársainak.

A Csornai Rendőrkapitányság Rendészeti Osztályának beosztottjai 2015. március 2-án 12 órakor egy helyi élelmiszerüzlet előtt észleltek egy földön fekvő férfit. Az intézkedés alá vont közölte az egyenruhásokkal, hogy ivott és nem tud hazamenni. A járőrök a 44 éves helyi férfit felsegítették, akit a mentősök kórházba szállítottak.

Hasznos információk

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!