Igazoltatások

Elfogatóparancs volt ellenük érvényben.

A Győri Rendőrkapitányság Közrendvédelmi Osztályának beosztottjai 2014. november 23-án 10 óra 45 perckor ellenőrizték Győrben, a Mészáros Lőrinc utcai piacot. Az egyenruhások a „sorok” között egy gyanúsan viselkedő férfire lettek figyelmesek, akit személyazonosságának igazolására szólítottak fel. A járőrök megállapították, hogy a 44 éves szerecsenyi lakos ellen a Győri Rendőrkapitányság csalás bűntett elkövetése miatt elfogatóparancsot adott ki, ezért őt a rendőrkapitányságra előállították.

A soproni egyenruhások 2014. november 23-án 18 óra 40 perckor Sopronban, a Halász utcában igazoltattak egy budapesti lakost. A körzeti megbízottak megállapították, hogy a 41 éves férfi ellen a Fővárosi Törvényszék ittas járművezetés vétség elkövetése miatt körözést rendelt el. A rendőrök a körözöttet megbilincselték és a rendőrkapitányságra előállították.

Szintén a soproni rendőrök bilincse kattant azon a helyi férfin, aki 2014. november 24-én 13 óra 10 perckor Sopron belterületén anyagi káros balesetet okozott. A járőrök az igazoltatott adatait a nyílvántartási rendszerben ellenőrizték és megállapították, hogy ellene a Győri Törvényszék sikkasztás bűntett elkövetése miatt elfogatóparancsot adott ki. Az egyenruhások a 37 éves soproni lakost a rendőrkapitányságra előállították.

A Győri Rendőrkapitányságra állították elő azt a budapesti lakost, akit 2014. november 24-én 14 óra 35 perckor igazoltattak a győri járőrök az Abda és Börcs közötti vasúti átjáróban. A 23 éves férfi ellen a IV. és XV. Kerületi Bíróság lopás vétség elkövetése miatt adott ki elfogatóparancsot.

A Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság Jánossomorja Rendőrörs beosztottjai 2014. november 24-én 14 óra 55 perckor Jánossomorja belterületén igazoltattak egy helyi lakost. Az egyenruhások megállapították, hogy a 45 éves férfi ellen a Győri Törvényszék lopás vétség elkövetése miatt adott ki körözést. A rendőrök a körözöttet megbilincselték és a rendőrkapitányságra előállították.

Hasznos információk

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!