Indul a motoros szezon

Győr-Moson-Sopron megyei motoros rendőrök tartottak felkészítést az érdeklődőknek.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Baleset-megelőzési Bizottság is képviseltette magát a BMW hivatalos győri márkakereskedőjének szalonjában 2015. március 13-15. között a motorkerékpárosok részére tartott szezonnyitó rendezvényen. A kilátogatók tesztelhették az új modelleket és motoros túrán is részt vehettek. A zord időjárás nem kedvezett a szabadba vágyóknak, ennek ellenére sok érdeklődő vett részt a programokon.

A rendezvény keretén belül a rendőrök két napos motoros vezetéstechnikai tréinget tartottak, melynek célja a motorosok szezonra való felkészítése mellett, a közlekedési szabályok betartására történő figyelemfelhívás volt.

A kollégák ügyességi pályát állítottak fel, ahol a résztvevők megújíthatták és fejleszthették tudásukat. A gyakorlati pálya végrehajtása előtt motoros KRESZ-tesztet töltöttek a járművezetők, a sikeres „vizsgázókat” láthatósági ajándékokkal jutalmazta a megyei Baleset-meglőzési Bizottság.

Az érdeklődőknek lehetőségük nyílt kipróbálni az úgynevezett „részeg szemüveget”, a jövő motoros generációja pedig mini KRESZ-pályán ügyeskedhetett.

A rendezvényen részt vett Jakab Zsófia Virág hivatásos motorversenyző is, aki az elmúlt években jelentős nemzetközi sikereket ért el 600 cm3 kategóriában. A profi versenyző beszélgetett a motorosokkal és a rendőri instrukciók mellett hasznos tanácsokkal látta el az érdeklődőket.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Baleset-megelőzési Bizottság kéri a közlekedőket, hogy a szezon beköszöntével minden úton lévő fokozottan figyeljen a közutakon megjelenő motorkerékpárosokra.

Eseménynaptár

Légszennyezettségi adatok

2018.08.22. 03:00
aktuális érték* (μg/m3) határérték % -ban
CO 590 5
NO2 9 9
NOx 10 5
O3 65 36
NO 1 -
Szélirány K
Légszeny-nyezettségi index Kiváló
Megfelelő
Szennyezett
Erősen szennyezett
* Utolsó 1 óra csúszóátlaga.

Gönyű kincsei

Kedves Látogató!

A zászlókra klikkelve 3 nyelven is megtekintheti Gönyű Község Önkormányzatának megbízásából készült "Gönyű kincsei" című kiadványunkat, ami szűkebb környezetünk nevezetességeit hivatott népszerűsíteni.

     

Erre a linkre klikkelve pedig megtekintheti a kapcsolódó videót

Együtt Európáért Alapítvány

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!