Indulása előtt fogták el a bódult sofőrt

A vezetőülésen ült, a keze az indítókulcson volt annak a 36 éves győrszemerei férfinak, akire kábult állapotban találtak rá a rendőrök.

Az egyenruhások járőrszolgálatuk ellátása során figyeltek fel 2020. július 26-án 15 óra 48 perckor, egy Győrben, a Botond utcában parkoló Opelre, aminek a jobb első ablaka teljesen le volt tekerve, a vezető ülésében pedig egy első látásra alvó férfi ült. A járművezető keze az indítókulcson volt, amikor a rendőrök megpróbálták őt felébreszteni, hogy igazoltassák. A sofőr zavartan viselkedett, szemét alig tudta nyitva tartani, a kérdésekre nehézkesen válaszolt, ezért az intézkedők átvizsgálták a gépjárművét. Ennek során az autó bal oldali ajtajának első zsebében két adag, nejlontasakba csomagolt kábítószergyanús növényi származékot találtak, ezért a férfit elfogták.

A rendőrkapitányságra történt előállítását követően a ruházatát is átvizsgálták, ahonnan további növényi törmelék került elő. A férfival szemben alkalmazott drogteszt pozitív értéket mutatott, így őt a nyomozók kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Hasznos információk

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!