Ingyenes képzések Gönyűn

PlakátTÁMOP-2.4.5-12/3-2012-0019 - "A munka és magánélet összehangolását támogató megoldások Gönyűn" c. projekt keretében az alábbi foglalkozások indulnak:

  • Angol nyelv
  • Informatika
  • Karriertervezés, önmenedzselés, családi élet és munka összehangolása

Miért érdemes jelentkezni?

Kétségtelen, hogy manapság a munkaerőpiacon az részesül előnyben, aki jól kommunikál angol nyelven, magabiztosan kezeli a számítógépet, ügyesen menedzseli önmagát és mindezt a munkájával, a családjával is képes összehangolni. Ha bármelyik területen szeretne fejlődni, akkor Önnek a képzésen a helye!

Kinek ajánljuk?

Sokan sokszor belevágnak az angol nyelv tanulásába és vannak, akik csak most szánták el magukat az első lépésre. Az angol tanfolyam tehát kezdőknek, újrakezdőkenek és haladóknak egyaránt javasolt.

  • Az informatika mindennapi életünk része, de mégis akadnak olyan helyzetek, amikor ismereteink hiányában nehezen boldogulunk a digitális világban. Az informatikai oktatást az alapfokú kompetenciákkal már rendelkezőknek és azzal még nem bíró tanulni vágyóknak is ajánljuk.
  • Munkát keresni és találni manapság nem egyszerű feladat sem a munkanélkülieknek, az új munkát keresőknek, sem a kisgyermeket nevelőknek, sem a munka világába visszatérő kismamáknak. A tanácsadás nem csak a munka világában, hanem a családi élet hatékony szervezésében is segítséget nyújt.

Milyen hosszúak a foglalkozások?

Minimum 30 órásak (30x45 perc) és tömbösítve lesznek megtartva. Természetesen, aki elkezdi a képzést, az vállalja azt, hogy be is fejezi.

Jól hangzik! Hol és meddig jelentkezhetek, hol kaphatok több információt?

Jelentkezni munkaidőben, 2014. május 9-ig lehet, telefonon (+3620 315-1968), vagy személyesen Kertészné Kalcseff Erikánál (a gönyűi Polgármesteri Hivatal ügyfélfogadási idejében).

További információ: Némethy Veronika (Tel.: +3620 238-8755)

Hasznos információk

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!