Ingyenes műszaki átvizsgálás - őszi, téli átállás

A Győr-Moson-Sopron Megyei Közlekedési Baleset-megelőzési Bizottsága térítésmentes rendezvényre vár mindenkit, akinek fontos mind saját, mind más közlekedő társának testi épsége, járművének műszaki állapota.

Az ingyenes műszaki átvizsgálásra azon természetes személyek és azok családtagjai jelentkezhetnek, akik gépjárművének az össztömege nem haladja meg a 3,5 tonnát. 

Az átvizsgálás időpontja és helyszíne:
2015. november 7. (szombat) 09:00 és 13:00 óra között a Gy-M-S Megyei Kormányhivatal Közlekedési Felügyelőség telephelyén („A” épület).
Cím: Győr, Tatai út 3. szám
(A járműveket korlátozott számban tudjuk fogadni)

A megváltozott közlekedési környezet váratlan helyzet elé állíthatja a járművezetőket, éppen ezért időben fel kell készülni arra, hogy egyik pillanatról a másikra olyan időjárási és útviszonyokkal találkozhatunk, amelyek a nyári vezetéstechnikától lényegesen eltérő vezetéstechnikát igényelnek. A vezetési szokásokban és a vezetési stílusban az előrelátásnak, az óvatosságnak és a biztonságnak kell érvényesülnie. Talán az őszi időjárási viszonyok között történő közlekedés során van leginkább szükség a másik közlekedő partnerrel szemben tanúsított előzékenységre, messzemenő toleranciára.

Az őszi-téli átállásban, így a gépjárművek műszaki állapotának felmérésében Bizottságunk is tevékenyen szeretne részt venni és segítséget nyújtani oly módon, hogy a Gy-M-S Megyei Kormányhivatal Közlekedési Felügyelőség szakembereivel karöltve felvállalja Önök helyett a gépjárművük eseti műszaki állapotfelmérését.

Balesetmentes közlekedést kíván a Győr-Moson-Sopron Megyei Közlekedési Baleset-megelőzési Bizottság!

Hasznos információk

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!