Ingyenes műszaki átvizsgálás Sopronban

A „Látni és látszani 2018” program keretében térítésmentes állapotfelmérő ellenőrzésen vehettek részt járműveikkel az autóvezetők.

A Soproni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya, a programba bekapcsolódott partnerek bevonásával közösen tartott költségmentes műszaki átvizsgálást 2018. november 23-án Sopronban.

Az őszi-téli megváltozott közlekedési viszonyokra, a csapadékos időjárás miatt csúszóssá váló utakra és a korlátozott látási viszonyokra tekintettel - a balesetek megelőzése érdekében - kiemelten fontos a járművek biztonsági berendezéseinek megfelelő állapota.

1

A térítésmentes program fő célja Sopronban is a fentiekre történő figyelemfelhívás, a járművek megfelelő világítási berendezéseinek és műszaki állapotának szankciók nélküli ellenőrzése volt a közlekedésbiztonság javítása érdekében. A felmérésen a 3,5 tonna alatti járművek vehettek részt, a programon csak ezen az egy napon sok gépjármű átvizsgálását végezték el. Az ellenőrzés néhány autó esetében állapított meg problémát a kocsi műszaki állapotával kapcsolatban, de egy-egy autó tekintetében a világító berendezéseknél is tártak fel hibákat a szakemberek.

 

Hasznos információk

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!