Innovatív megoldásokkal újították meg az együttműködést

A közös munkáról szóló megállapodást 2021. október 6-án írta alá a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője és a Széchenyi István Egyetem elnöke, kancellárja, valamint rektora.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság és a Széchenyi István Egyetem kooperációja már lassan egy évtizedre nyúlik vissza. Több sikeres és eredményes projektet követően idén került sor az együttműködési megállapodás felülvizsgálatára és megújítására. Ennek oka, hogy a két intézmény olyan korszerű, jövőbe mutató projektek végrehajtását tűzte ki céljául, ahol a tudomány, az elmélet és a gyakorlat összhangja valósulhat meg. Az innovatív megoldásokat felsorakoztató programelemek közül kiemelkedik a képzés, oktatás, amelynek keretében a hallgatók rendőrségi szakemberek segítségével bővíthetik, mélyíthetik el a bűn –, és baleset-megelőzési ismereteiket. Újragondolt formában ugyan, de visszatérő eleme a közös munkának az egyetemisták szakmai gyakorlatának elősegítése, valamint a rendőrség aktív részvétele a kutatásokban és a PhD-képzésben.

Dr. Urbán Zoltán László rendőr dandártábornok megyei rendőrfőkapitány, dr. Filep Bálint a Széchenyi István Egyetem elnöke, dr. Kovács Zsolt, az egyetem kancellárja és Dr. Baranyi Péter Zoltán, az egyetem rektora a fentiek szellemében 2021. október 6-án ünnepélyes keretek között írta alá a két szervezet közötti együttműködési megállapodást.

Hasznos információk

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!