Intézkedések az M1-es autópályán

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság autópályás rendőrei az M1-esen két fő körözöttet fogtak el, egy sérüléses és egy anyagi káros balesetben intézkedtek.

A járőrök 2016. szeptember 18-án 6 óra 48 perckor a intézkedtek az M1-es autópálya 114-es kilométerszelvényénél, ahol egy Opel típusú személygépkocsi a belső szalagkorlátnak ütközött, majd a pályatesten felborult. A baleset során személyi sérülés nem történt. A gépkocsit vezető J. H. 32 éves osztrák állampolgárral szemben szabálysértési eljárást indítottak.

Az autópálya 119-es kilométerszelvényénél 21 óra 46 perckor újabb közlekedési baleset történt. N. Balázs abdai lakos egy BMW típusú személygépkocsival eddig tisztázatlan okból a pályatest melletti vízelvezető árokba hajtott. A közlekedési balesetben a gépkocsi utasa az elsődleges információk alapján súlyosan sérült. A Győri Rendőrkapitányságon a 22 éves járművezető ellen büntetőeljárás indult.

Az egyenruhások 2016. szeptember 18-án 10 óra 35 perckor az autópálya 172. kilométerszelvényében ellenőriztek egy Fiat személyautót és megállapították, hogy a jármű 42 éves vezetője ellen az Egyesült Királyság nemzetközi körözést bocsátott ki. A járőrök R. C. román állampolgárral szemben a szükséges eljárási cselekményeket végrehajtották.

A rendőrök 17 óra 55 perckor az M1-es autópálya egyik pihenőjének területén ellenőrizték B. CS. román állampolgárt. Az adatok nyilvántartóban történő ellenőrzésekor megállapították, hogy a 26 éves férfi ellen Ausztria adott ki nemzetközi körözést lakcímének megállapítása miatt. Az  adatrögzítés után a férfi szabadon távozhatott.

Hasznos információk

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!