Ittasan okozott baleset, majd elhajtott

A soproni rendőrök rövid időn belül elfogták a sofőrt, aki a gyanú szerint kábítószert és alkoholt is fogyasztott a közlekedési baleset előtt.

A Soproni Rendőrkapitányság járművezetés ittas állapotban és kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást F. Dávid 24 éves helyi lakos ellen.

A gyanúsított 2016. szeptember 7-én a késő esti órákban Sopron belterületén közlekedett Seat típusú személyautójával. Haladása során a Balfi úton nem tett eleget jobbra tartási kötelezettségének és összeütközött egy szemből érkező Ford típusú gépkocsival. A balesetben nem sérült meg senki, azonban az okozó elhajtott a helyszínről.

A járőrök a bejelentés után azonnal megkezdték a sofőr felkutatását és 2016. szeptember 8-án virradóra a város belterületén ellenőrizték a Seatot. F. Dávid elismerte a jármű vezetését és az alkoholszonda pozitív értéket mutatott. Az egyenruhások az autó átvizsgálásakor kábítószer-fogyasztására használható eszközöket találtak és a helyi lakossal szemben alkalmazott gyorsteszt is pozitív értéket mutatott többféle illegális szer fogyasztására.

A rendőrök a férfit mintavétel céljából előállították és gyanúsítottként hallgatták ki az ügyben.

Hasznos információk

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!